FlyInside for DCS World and leapmotion

As the title says, get involved,share or discuss new ideas or features. (PLEASE NO BUGS)

Moderators: Tony, Greyman, Sharkku, Stevil, Bruce_C

FlyInside for DCS World and leapmotion

Postby harf4ng » Wed Jan 10, 2018 7:56 am

Hi,

I know that DCS World handles VR by its own, so no need for flyinside there.
Though implementation of flyinside for DCS World may be useful for the use of leapmotion, to be able to handle the switches with leapmotion.

This is what prevents me to buy a leapmotion thing (and flyinside as well), because on x-plane I use small planes that do not really have a lot of switches (so my hotas is enough), and I would need leapmotion for dcs world, but then flyinside should support dcs world just for leapmotion and not for its own VR.

Thanks
X-Plane 11 steam 64 bits version
Geforce GTX 970 4 Gb memory
16 Gb DDR4 RAM
intel i5 6600k processor
harf4ng
 
Posts: 13
Joined: Sun Nov 06, 2016 12:04 pm

Re: FlyInside for DCS World and leapmotion

Postby Greyman » Fri Jan 19, 2018 4:35 pm

Maybe ask the same question on the DCS forums?
ASUS Hero VIII Motherboard, I7-6700K, EVGA GTX1080FTW, 16GB RAM, Windows 10
Oculus Rift/Touch with 1.21 Runtime
Warthog HOTAS and MFG Crosswind pedals
FlyInside XP 1.9 : X-Plane 11.10r3
(I have FI FSX too, but will say when post relates to that)
Greyman
 
Posts: 443
Joined: Sun Apr 02, 2017 6:09 pm

Re: FlyInside for DCS World and leapmotion

Postby harf4ng » Sat Jan 20, 2018 7:27 am

Why on DCS forums?
I mean, this is on DCS side to handle leapmotion? I wondered because flyinside already handles leapmotion on their supported flight sims.

But yes maybe you're right, so I wondered if they would be interested with such a thing...
X-Plane 11 steam 64 bits version
Geforce GTX 970 4 Gb memory
16 Gb DDR4 RAM
intel i5 6600k processor
harf4ng
 
Posts: 13
Joined: Sun Nov 06, 2016 12:04 pm


Return to Flyinside Feature Requests(NEW)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron