Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Just launched, FlyInside for X-Plane!

Moderators: Tony, Sharkku, Bruce_C, Stevil

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby MarkRussell » Sat Jul 15, 2017 4:43 pm

Thanks for the feedback, I found the older version put it on and can confirm all back to normal. If you need any further logs let me know. I do run a 4k screen but tried if set to standard 1080 and still no different so its not that I think

Regards
I7 3.5Ghz (not overclocked),32GB ram, 780ti
MarkRussell
 
Posts: 10
Joined: Sat Jul 15, 2017 10:46 am

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby Muso-Ka » Sun Jul 16, 2017 2:54 pm

This happens with all aircraft and with all the Nvidia drivers. I checked :(. I also tried to change different settings FlyInside (screen resolution, ASW off / on, FXAA off / on) nothing helps
I7 4930K 3,4 Ghz (4,4 Ghz), Asus Matrix GTX 780Ti 3Gb, RAM 32 Gb G Skill 2400, Win 10 64bit - Samsung SSD 850 Pro, Thrustmaster - HOTAS WARTHOG, Saitek - Combat Rudder Pedals, Switch Panel, Multi Panel, TPM System, Oculus Rift CV1, Leap Motion.
Muso-Ka
 
Posts: 134
Joined: Sun Jul 05, 2015 6:20 am
Location: Viana do Castelo, Portugal.

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby Stevil » Sun Jul 16, 2017 3:37 pm

Muso-Ka wrote:This happens with all aircraft and with all the Nvidia drivers. I checked :(. I also tried to change different settings FlyInside (screen resolution, ASW off / on, FXAA off / on) nothing helps


And an old version works fine?
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini on latest driver - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.05RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 547
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby Muso-Ka » Sun Jul 16, 2017 5:28 pm

Stevil wrote:And an old version works fine?


Yes, version 1.8 work fine.
In addition, version 1.81 works fine with FSX. Problems are only with X-Plane 10 and X-Plane 11.

Oleg.
I7 4930K 3,4 Ghz (4,4 Ghz), Asus Matrix GTX 780Ti 3Gb, RAM 32 Gb G Skill 2400, Win 10 64bit - Samsung SSD 850 Pro, Thrustmaster - HOTAS WARTHOG, Saitek - Combat Rudder Pedals, Switch Panel, Multi Panel, TPM System, Oculus Rift CV1, Leap Motion.
Muso-Ka
 
Posts: 134
Joined: Sun Jul 05, 2015 6:20 am
Location: Viana do Castelo, Portugal.

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby Dazt » Mon Jul 17, 2017 1:50 am

Same for me, went back to version 1.8 and it is working perfectly so there is definitely some issue with the latest 1.81 that is causing me this issue.
CPU Intel i7 4770K - GPU Nvidia 780ti - RAM 16gb DDR3 Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Oculus Rift - Saitek x55
Dazt
 
Posts: 9
Joined: Sun Jul 09, 2017 2:18 am

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby Stevil » Mon Jul 17, 2017 4:24 am

Dazt wrote:Same for me, went back to version 1.8 and it is working perfectly so there is definitely some issue with the latest 1.81 that is causing me this issue.


It would definitely help us all if you would have your setup and rig in your signature
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini on latest driver - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.05RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 547
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby admin » Tue Jul 18, 2017 8:42 am

Hi All,

Not sure how we didn't catch this during beta-testing (we did a *lot* of testing), but clearly we have a regression somewhere :oops: Would one of you have the time to run through a few development builds, and help me narrow down where we introduced this particular problem?

Thanks,
Dan
Your friendly neighborhood developer!
Contact Me: dan@flyinside-fsx.com
admin
Site Admin
 
Posts: 2125
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:36 am

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby Muso-Ka » Tue Jul 18, 2017 9:12 am

Hi Dan. And where can I download the beta version for experiments?

Oleg.
I7 4930K 3,4 Ghz (4,4 Ghz), Asus Matrix GTX 780Ti 3Gb, RAM 32 Gb G Skill 2400, Win 10 64bit - Samsung SSD 850 Pro, Thrustmaster - HOTAS WARTHOG, Saitek - Combat Rudder Pedals, Switch Panel, Multi Panel, TPM System, Oculus Rift CV1, Leap Motion.
Muso-Ka
 
Posts: 134
Joined: Sun Jul 05, 2015 6:20 am
Location: Viana do Castelo, Portugal.

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby MarkRussell » Wed Jul 19, 2017 5:16 pm

No problem with running some beta tests for you either, just let me know what you want and when. I was away for a couple of days but back now

Regards
I7 3.5Ghz (not overclocked),32GB ram, 780ti
MarkRussell
 
Posts: 10
Joined: Sat Jul 15, 2017 10:46 am

Re: Xplane 11, Oculus two screens in one eye

Postby Dazt » Fri Jul 21, 2017 7:20 pm

Signature added, happy to help in any way to fix this.

Cheers
CPU Intel i7 4770K - GPU Nvidia 780ti - RAM 16gb DDR3 Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Oculus Rift - Saitek x55
Dazt
 
Posts: 9
Joined: Sun Jul 09, 2017 2:18 am

PreviousNext

Return to Flyinside XP Pro

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest