[Solved]Cannot activate FU for P3D v4

Moderators: Tony, Greyman, Sharkku, Stevil, Bruce_C

[Solved]Cannot activate FU for P3D v4

Postby conrad70 » Sat Dec 02, 2017 7:20 am

Hello
when I try to activate it alwasy give me the same result as per screenshot here.
My internet is working properly and the firewall (widnwos defender) is down
Tx
Attachments
Cattura1.PNG
Cattura1.PNG (4.89 KiB) Viewed 36 times
conrad70
 
Posts: 11
Joined: Sat Oct 14, 2017 12:43 pm

Re: Cannot activate FU for P3D v4

Postby conrad70 » Sat Dec 02, 2017 7:25 am

issue solved!
conrad70
 
Posts: 11
Joined: Sat Oct 14, 2017 12:43 pm


Return to General forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest