Majestic Dash 8 Q400

Moderators: Tony, Greyman, Sharkku, Stevil, Bruce_C

Majestic Dash 8 Q400

Postby malexdu » Sat Nov 18, 2017 4:44 am

Just upgraded to FI P3D4. Previous versions of FI did not run the Majestic Dash 8. Does the updated FI and Dash 8 Pilot or Pro (64 bit) versions now run under Flyinside?
Malexdu

Win 10 (64 bit) / i7-8700K @ 5.0 mhz / 32mb RAM / P3Dv4.1 / Vive Headset /AS & ASCA / vPilot v2.1 /Flyinside P3D4 / Orbx Scenery /GTN650/750
malexdu
 
Posts: 33
Joined: Sun Sep 25, 2016 3:01 am

Re: Majestic Dash 8 Q400

Postby pilotoring » Sun Nov 19, 2017 5:32 pm

I have not experienced any problems with my pro version in p3d v4 with FI.
i7-4790k OC'd @ 4.6GHz with HT off, NVIDIA GTX 970, 16 GB RAM, Oculus Rift cv1, Windows 10 pro 64 bit, Flyinside-FSX Pro 1.9, Flyinside-XP Pro 1.9, Flyinside-P3d 1.9, Orbx Global Base & Vector, REX TD with Soft Clouds, AS for p3dv4.
pilotoring
 
Posts: 49
Joined: Wed Dec 07, 2016 7:43 pm

Re: Majestic Dash 8 Q400

Postby Tezza » Sat Nov 25, 2017 12:57 pm

Same here, no issues, runs really well in P3d V4.1 and Q400 Pro.
8700K @ 5.0, Titan X Pascal, 16Gb RAM, Windows 10, TM Warthog with CH Pedals, Oculus CV1.
Tezza
 
Posts: 25
Joined: Tue Jun 28, 2016 1:48 pm

Re: Majestic Dash 8 Q400

Postby malexdu » Sun Nov 26, 2017 1:03 pm

Thank you. Does anybody know if the Pilot version runs okay as well?

EDIT NOTE: Yes it work fine....at last ....up and away in the Dash 8
Malexdu

Win 10 (64 bit) / i7-8700K @ 5.0 mhz / 32mb RAM / P3Dv4.1 / Vive Headset /AS & ASCA / vPilot v2.1 /Flyinside P3D4 / Orbx Scenery /GTN650/750
malexdu
 
Posts: 33
Joined: Sun Sep 25, 2016 3:01 am


Return to Aircraft Compatibility with P3D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron