Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

All things CV1 and Flyinside related.

Moderators: Tony, Sharkku

Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

Postby fritz99 » Mon Apr 18, 2016 8:23 am

Hello !
I have tested leapmotion P3d and it works wonderful.
Congratulations.

But leap motion will not work ok :
The see Trough camera is working.
But when I want to activate the hands the picture freezes I can see the hand for 2 seconds.
Then the hands are gone and the simulator is working ok again.

My system :
Oculus CV1
Core I7 4 GHZ
Ram : 32 GB
Graphics : Nvidia GTX 980TI
so the system should be ok.
Oculus Rift VC1
HTC VIVE
Core I7 4 GHZ
32 GB RAM
NVIDIA GTX 980TI
fritz99
 
Posts: 53
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:43 am

Re: Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

Postby fritz99 » Tue Apr 19, 2016 12:32 am

Nobody can help me ?
Is leap motion working at anybody with Oculus Rift CV1 ?
Oculus Rift VC1
HTC VIVE
Core I7 4 GHZ
32 GB RAM
NVIDIA GTX 980TI
fritz99
 
Posts: 53
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:43 am

Re: Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

Postby Muso-Ka » Tue Apr 19, 2016 4:12 am

I7 4930K 3,4 Ghz (4,4 Ghz), Asus Strix GTX 1080Ti OC 11Gb, RAM 32 Gb G Skill 2400, Win 10 64bit - Samsung SSD 850 Pro, Thrustmaster - HOTAS WARTHOG, Saitek - Combat Rudder Pedals, Switch Panel, Multi Panel, TPM System, Oculus Rift CV1+touch, Leap Motion.
Muso-Ka
 
Posts: 150
Joined: Sun Jul 05, 2015 6:20 am
Location: Viana do Castelo, Portugal.

Re: Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

Postby fritz99 » Tue Apr 19, 2016 6:19 am

I have installed the latest versions of everything !
Still the problem !
Oculus Rift VC1
HTC VIVE
Core I7 4 GHZ
32 GB RAM
NVIDIA GTX 980TI
fritz99
 
Posts: 53
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:43 am

Re: Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

Postby admin » Tue Apr 19, 2016 8:13 am

Fritz, which aircraft is this with? Every aircraft?
Your friendly neighborhood developer!
Contact Me: dan@flyinside-fsx.com
admin
Site Admin
 
Posts: 2643
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:36 am

Re: Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

Postby fritz99 » Tue Apr 19, 2016 9:14 am

Hello !
It is a free Cessna 150l ( french ? )
Can you reccomend for P3d a Cessna 150 or 152 or 172 with that leapmotion is working ?
With other planes it is working.
Thank you.
Oculus Rift VC1
HTC VIVE
Core I7 4 GHZ
32 GB RAM
NVIDIA GTX 980TI
fritz99
 
Posts: 53
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:43 am

Re: Leap motion and Oculus CV1 on P3d V3

Postby Sharkku » Tue Apr 26, 2016 5:54 pm

A probable fix for this is in the works. Will probably be in the next update.
CPU: i7-7700K @4.6 GHz, GPU: GTX1080Ti, RAM: 16 GB, OS: Win10 64-bit, HMD: Rift CV1
Software: FSX:SE, FFS, Nvidia driver: 391.35, Oculus runtime: public test channel, FlyInside 1.8013 beta

Beta tester and site mod
Sharkku
 
Posts: 789
Joined: Mon May 18, 2015 10:11 am
Location: Kalmar, Sweden


Return to Oculus Rift CV1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron