sound problem

All things CV1 and Flyinside related.

Moderators: Tony, Sharkku

sound problem

Postby rich_hard1 » Tue May 10, 2016 7:26 am

running 1.5 for the cv1. sound is totally dead. yet if i press on 'home' button in fsx main menu, i hear a click, everywhere else is dead? any ideas?
rich_hard1
 
Posts: 25
Joined: Mon May 18, 2015 5:04 am

Re: sound problem

Postby Tony » Tue May 10, 2016 7:39 am

Just double check on Flyinside the UI interface that you have the volume up ? Fingers crossed that's all it is :)

Tony
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4661
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: sound problem

Postby rich_hard1 » Wed May 11, 2016 6:23 am

yes, i've also selected my default sound device as i'm not using the rift headphones, i;m using my own.

as i said, if i click on the home button on the upper left hand side, i hear the standard click, that shoukd happen everywhere else. i've also started the fsx application without flyinside support and sound work just fine.

this is not great support at all. surely someone tested alternative sound outputs with the rift in use.
rich_hard1
 
Posts: 25
Joined: Mon May 18, 2015 5:04 am

Re: sound problem

Postby Tony » Wed May 11, 2016 7:12 am

Ahhh sorry mate didn't realise you wasn't using cv1 headphones. Dan is fixing this and will release the option to use different sound options for the next release :) Dan was the only person who had the cv1 when this was released and many of us are still waiting so we couldn't test it.

Tony
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4661
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: sound problem

Postby Tony » Wed May 11, 2016 10:56 am

This will explain = viewtopic.php?f=10&t=1668
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4661
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: sound problem

Postby rich_hard1 » Thu May 12, 2016 6:46 am

awesome, thanks tony. can't wait!
rich_hard1
 
Posts: 25
Joined: Mon May 18, 2015 5:04 am

Re: sound problem

Postby emike09 » Mon May 16, 2016 10:19 pm

Im also having a sound issue, no sound in game. I made sure the volume was up all the way on the menu, specified the rift for sound, ensured sound was on in game, and tried several planes and locations. The game crashes after each reboot, but will launch again if I relaunch the app without rebooting, might be related.
Core I7-3930K @ 4.4Ghz, 16GB DDR3 @ 2.133Ghz, 980Ti SSC, Windows 10 Insider Fast, CV1
emike09
 
Posts: 1
Joined: Mon May 16, 2016 10:07 pm


Return to Oculus Rift CV1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron