How Oculus CV1 replace the reference plane?

All things CV1 and Flyinside related.

Moderators: Tony, Sharkku

How Oculus CV1 replace the reference plane?

Postby jackwyang » Fri Jul 22, 2016 12:12 am

I wonder if someone could help me out.
I would like to place a non-planar play FSX&FlyInsied with the Oculus Rift CV1,It may be a place that moves.On this plane I placed a gyroscope.I can use this as a gyroscope Oculus reference plane to play games?FlyInside can insert a reference plane it?
Poor English.
Thanks all.
CPU: i7-2700K , GPU: GTX1070, RAM: 16 GB, OS: Win7 64-bit, HMD: Rift CV1
FSX:SE
jackwyang
 
Posts: 1
Joined: Thu Jul 21, 2016 11:41 pm

Re: How Oculus CV1 replace the reference plane?

Postby admin » Thu Jul 28, 2016 1:10 pm

Sorry, I really don't understand what it is you want to do :oops: Do you have any pictures of similar setups, or articles about this? Are you possibly talking about a motion platform?
Your friendly neighborhood developer!
Contact Me: dan@flyinside-fsx.com
admin
Site Admin
 
Posts: 2670
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:36 am


Return to Oculus Rift CV1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest