FlyInside dont open in Cockpit

Talk about anything FlyInside related.

Moderators: Tony, Sharkku

FlyInside dont open in Cockpit

Postby kje1940 » Tue Mar 05, 2019 11:56 am

Everytime I open P3D FlyInside the picture came up in scenery not in cockpit, I must use buttom F9 or F10 til come in Cockpit, I have reinstall FlyInside but nothing help, so if some in these forum nows about the fail please help me.
kje1940
 
Posts: 36
Joined: Wed Oct 10, 2018 8:51 am

Re: FlyInside dont open in Cockpit

Postby fenflame » Sat Apr 13, 2019 8:03 pm

kje1940 wrote:Everytime I open P3D FlyInside the picture came up in scenery not in cockpit, I must use buttom F9 or F10 til come in Cockpit, I have reinstall FlyInside but nothing help, so if some in these forum nows about the fail please help me.


Take your headset off, go to the desktop and right click on the screen in the P3D app and click on 'show menu' if the the menus are not at the top. Go to Views, then select 'virtual cockpit' . Now shut the sim down and restart it.
Its also best not to run the desktop app in 'Full Screen' so deselect that if its selected.
Win10-64, i7-4790K OC to 4.7GHZ, 16GB DDR3, EVGA GTX1070 8GB OC, 1 Monitor , CV1, Saitek Rudder Pedals, CH Eclipse Yoke, P3DV4.5
FI P3DV4 Beta Tester. FlyInside Moderator.
fenflame
 
Posts: 91
Joined: Fri Dec 02, 2016 10:42 pm
Location: A Brit who lives in Salem NH, USA


Return to FlyInside General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron