Sim will not load into the HMD

Moderators: Tony, Sharkku

Sim will not load into the HMD

Postby RP53 » Wed May 08, 2019 10:30 am

Hi

I am using P3D V4.4 and I just upgraded to Rex Environment V5. After the Rex upgrade the Sim will not load into the HMD. However, I have started up without any weather, no Rex, and the sim will still not load in. I have uninstalled and reinstalled both FlyInside and Rex 5. Any ideas what might be going on? Would appreciate any help that you can provide.
RP53
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 09, 2019 7:03 pm

Re: Sim will not load into the HMD

Postby exploremore » Sun May 26, 2019 10:10 am

Now that I have P3D 4.5 working again I find the same problem from your description
REX makes no difference, the window is there with message "waiting for sim"
I can even fly the plane with the view in the window on RHS but no VR
I am now using native VR till this issue resolved
P3D v3.4 & 4 | FlyInside 1.8 | Oculus CV1 | ASRock X99 | Intel i7 | 32Gb RAM | 1Tb SSD | Titan X | Windows 10 | Saitek X52 | Many OrbX items
exploremore
 
Posts: 113
Joined: Sat Nov 28, 2015 10:42 am
Location: Germany

Re: Sim will not load into the HMD

Postby eMarcel » Tue Sep 10, 2019 9:21 am

Is Flyinside crew working on this issue?

I've received a message from REX that they have fixed it in some latest build...

We have received word that the developer of FlyInside fixed the compatibility on his end. Do you have the latest build from them?
Sincerely,
REX Quality Assurance Team


Cheers!!
eMarcel
 
Posts: 6
Joined: Sat Aug 06, 2016 3:24 pm


Return to General forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron