Window Import XP ATC and FMS import window use?

Moderators: Tony, Sharkku

Window Import XP ATC and FMS import window use?

Postby fearlessfrog » Thu Jan 05, 2017 9:23 pm

Hi!

In the current XP11 beta and FI XP Pro 1.71 is the import window of things like the X-Plane ATC window or stock 737 FMS working at the moment?

I toggle them to open as desktop windows rather than just internal to XP (to go into FI to import them?) but when they open they seem distorted, in that I can see them but they are huge. Is there a workaround, my set-up or is this just something coming later?
fearlessfrog
 
Posts: 7
Joined: Thu Dec 15, 2016 7:18 pm

Re: Window Import XP ATC and FMS import window use?

Postby Stevil » Fri Jan 06, 2017 4:12 am

That's a very good report - I totally forgot about it but I also had this bug:

When you import the internal FMS or map-screen as a new window in FI it only shows a snippet of the whole thing but this snippet is way too big. It's like only the lower left corner of the FMS instead of the whole FMS.

Is Dan aware of this? Is there any bug reporting database where one can report or track down bugs? I know that at the old company we used MantisBT for this purpose.

Best regards
Stephan
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Window Import XP ATC and FMS import window use?

Postby lol4 » Sat Apr 15, 2017 2:00 am

Did this get fixed as I am having the same problem?
lol4
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 05, 2017 7:35 am


Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest