Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Moderators: Tony, Sharkku

Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby Stevil » Fri Jan 06, 2017 2:01 pm

Hey all

I just updated to public beta 4 and I cannot run X-Plane anymore.
Please see the attached screenshot of the error message.

Maybe you guys should not update by now!

Best regards
Stephan
Attachments
error_pb4.JPG
error_pb4.JPG (22.69 KiB) Viewed 2349 times
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby admin » Fri Jan 06, 2017 2:21 pm

This doesn't appear to be FlyInside related either. X-Plane Beta 4 is just plain broken :o Can anyone else confirm?

Thanks,
Dan
Your friendly neighborhood developer!
Contact Me: dan@flyinside-fsx.com
admin
Site Admin
 
Posts: 2710
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:36 am

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby Hollywood » Fri Jan 06, 2017 2:46 pm

Have the same problem, just update my drivers card to last version as the message says but nothing...still doens't work.
Hollywood
 
Posts: 15
Joined: Tue Jul 05, 2016 5:26 pm

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby senya016g@gmail.com » Fri Jan 06, 2017 3:16 pm

Hollywood wrote:Have the same problem, just update my drivers card to last version as the message says but nothing...still doens't work.


I can confirm this. Same problem . Then I uninstall Flyinsight and he removed all the XP11 .Now re-downloading 70+ GB ((
senya016g@gmail.com
 
Posts: 3
Joined: Sun Sep 18, 2016 9:13 pm

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby Stevil » Fri Jan 06, 2017 3:38 pm

LR pulled the update. You can get pb3 again from the installer and all is good
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby Stevil » Fri Jan 06, 2017 4:37 pm

By the way:

I got the PB4 working now but I really can't recommend updating.
The framerate drops a lot and the virtual cockpit is flickering the whole time. Better stay at pb3 for now

Best regards
Stephan
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby MikeMJD » Fri Jan 06, 2017 6:01 pm

MikeMJD
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 03, 2016 3:42 pm

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby BlueThing » Fri Jan 06, 2017 6:58 pm

xp11.00pb5 (public beta 5) is already out.
Rig: i7-6700@3.4 | 16GB@3200 | Asus z170i ProGaming | GTX1060 | SSD 500GB(M.2)+525GB | Corsair Hydro 110i
OS: Win10 64
VR: CV1 | FI 1.8 | LM 3.2.0
Sim: P3D 3.3.5 Academic 60%| XP11 30% | DCS 1.5 10%
BlueThing
 
Posts: 97
Joined: Mon Apr 04, 2016 5:33 pm

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby Tony » Fri Jan 06, 2017 8:10 pm

Yup got 5 and stable for me with a small increase in fps. Nice so far.

Tony
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4759
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby BlueThing » Fri Jan 06, 2017 8:11 pm

I'm not too happy with 11.00pb5 either.
I see those dark spots outside the cockpit :(
in 11.00pb3 I didn't had it

In the attachment it looks like a shadow from clouds but inside the rift those dark spots are not sync with both eyes and it feels more like having a hangover...
Attachments
Cessna_172SP_17.png
Cessna_172SP_17.png (355.09 KiB) Viewed 2298 times
Cessna_172SP_10.png
Cessna_172SP_10.png (374.77 KiB) Viewed 2298 times
Cessna_172SP_9.png
Cessna_172SP_9.png (368.95 KiB) Viewed 2298 times
Rig: i7-6700@3.4 | 16GB@3200 | Asus z170i ProGaming | GTX1060 | SSD 500GB(M.2)+525GB | Corsair Hydro 110i
OS: Win10 64
VR: CV1 | FI 1.8 | LM 3.2.0
Sim: P3D 3.3.5 Academic 60%| XP11 30% | DCS 1.5 10%
BlueThing
 
Posts: 97
Joined: Mon Apr 04, 2016 5:33 pm

Next

Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest