Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Moderators: Tony, Sharkku

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby Tony » Fri Jan 06, 2017 8:19 pm

Is that stock cessna ? Can you tell me if you have any plugins ? All are you all stock. Post a pic of your settings page and I'll see if I can re-create it ?

Tony
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4759
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby BlueThing » Fri Jan 06, 2017 9:38 pm

Hi Tony

See attachment.
I'm using the default C172 Cessna.

by the way. does FI have a separate config file in XP (like in fsx/p3d?) or is there only a single config file?

I've checked also xp10 and there it's all okay.

cheers

BlueThing
Attachments
screenshot.35.png
screenshot.35.png (111.18 KiB) Viewed 844 times
Rig: i7-6700@3.4 | 16GB@3200 | Asus z170i ProGaming | GTX1060 | SSD 500GB(M.2)+525GB | Corsair Hydro 110i
OS: Win10 64
VR: CV1 | FI 1.8 | LM 3.2.0
Sim: P3D 3.3.5 Academic 60%| XP11 30% | DCS 1.5 10%
BlueThing
 
Posts: 97
Joined: Mon Apr 04, 2016 5:33 pm

Re: Updated to public beta 4 - X-Plane not working anymore

Postby theskyisthelimit99 » Fri Jan 06, 2017 10:56 pm

I'm pretty sure i'm seeing a decrease in ATW with PB5.. dips as low as 67.. rather than locked at 92 all held equal after the change
Z170-a | SL Delid 6700k 4.7 1.402-0.008LLC6(vcore=1.44) | F4-3200C15D-16GVK @1.40 at 3466 | TT 3.0 Riing | Thermaltake v51 | Evga 1080FTW Hybrid Water(43c p3d) | Rift | Leap | CH Yoke/Pedals | P3D v3.4.14 and Aerofly FS2 (evo SSD)/XP10(std sata)
Flight-Stew | Tech-Stew
theskyisthelimit99
 
Posts: 142
Joined: Thu Aug 25, 2016 12:34 pm

Previous

Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron