XP11 Artifacts

Moderators: Tony, Sharkku

XP11 Artifacts

Postby ZEEEN » Wed Jun 14, 2017 2:09 pm

Hey Guys,

just installed FlyInside for XP11 (using the Rift CV1), its doing fine but theres one bug thats triggering me.

Its like there are some textures (artifacts) moving along with your head motion.

Did someone else have got this problem or even found a solution for this?

Thanks!
Attachments
xp1.JPG
xp1.JPG (75.17 KiB) Viewed 1744 times
Last edited by ZEEEN on Wed Jun 14, 2017 2:39 pm, edited 1 time in total.
ZEEEN
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 14, 2017 2:04 pm

Re: XP11 Artifcats

Postby Stevil » Wed Jun 14, 2017 2:18 pm

What is your AA filtering set to in the X-Plane settings?
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: XP11 Artifacts

Postby ZEEEN » Wed Jun 14, 2017 2:44 pm

Thanks for your quick answer!

I got the Visual effects on High (HDR), Texture Quality on Maximum, Antialising on 1x and Reflection detail on minimal
ZEEEN
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 14, 2017 2:04 pm

Re: XP11 Artifacts

Postby Tony » Wed Jun 14, 2017 2:46 pm

Try reading this post and see if it helps ? = viewtopic.php?f=17&t=5363
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4694
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User


Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest