[Solved]Can NOT get HDR to work on my system

Moderators: Tony, Sharkku

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby Tony » Tue Aug 01, 2017 1:09 pm

And to rule it as not being aircraft specific could you try with the stock B737 please ;)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4810
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby mvosonegro » Tue Aug 01, 2017 9:08 pm

Tony wrote:At the bottom of the settings page have you got multi monitors ticked ? Or track ir ? Or anything else that shouldn't be ticked mate ?


Although I do have two monitors, I don't have the second one enabled. I don't have any of the check boxes at the bottom of the graphics settings tab checked. I have tried it with the stock Cessna Skyhawk and the stock 737-800 and I get the same thing.
CPU Intel i7 4400K - GPU EVGA NVIDIA 1070 on latest driver - RAM 32gb DDR3 Mobo MSI Z97 GAMING 5 - Drive 490GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.05RC1 VR Oculus Rift APPS Oculus Tray Tool, JoyToKey
mvosonegro
 
Posts: 11
Joined: Sun Jul 30, 2017 9:53 am

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby Tony » Wed Aug 02, 2017 3:43 am

Ok I'll pass this to Dan and we'll try to set you both up with a teamviewing session to get to the bottom of this for you. Just one thing, if it's not too much hassle, can you try with joytokey disabled for me ?
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4810
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby Stevil » Wed Aug 02, 2017 4:02 am

Can you tell us what plugins you have installed at the moment?
What's inside of your resources/plugins folder?
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby mvosonegro » Wed Aug 02, 2017 9:14 am

OK, I tried it without running JoyToKey, but same thing.

Plugins: -
Airport Navigator
Autogate
blu-fx
DataRefEditor
FICC_FMC
FlyInsideXP
Gizmo64
PluginAdmin
PythonScripts
SilverLining
TerrainRadar
WorldTraffic
X-Camera
XPLMframework
xreloaded
xSquawkBox

Then next thing you'll ask I'm sure is for me to disable all plugins, I sure hope not.
CPU Intel i7 4400K - GPU EVGA NVIDIA 1070 on latest driver - RAM 32gb DDR3 Mobo MSI Z97 GAMING 5 - Drive 490GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.05RC1 VR Oculus Rift APPS Oculus Tray Tool, JoyToKey
mvosonegro
 
Posts: 11
Joined: Sun Jul 30, 2017 9:53 am

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby admin » Wed Aug 02, 2017 9:58 am

My money is on blu-fx potentially, as I believe it also interacts/modifies the graphics pipeline. Could you try specifically disabling flu-fx and let me know if it makes a difference?

But yes, potentially any plugin could cause issues, that's the nature of flightsim plugins ;) The good thing on X-Plane, is you can just cut/paste them from "X-Plane\Resources\plugins to a different folder to disable, and then cut/paste them back. No complex & small uninstall/reinstall needed. If you do try disabling all plugins (I would try blu-fx first), be sure not to remove the FlyInside XP one.

Thanks,
Dan
Your friendly neighborhood developer!
Contact Me: dan@flyinside-fsx.com
admin
Site Admin
 
Posts: 2710
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:36 am

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby Tony » Wed Aug 02, 2017 10:37 am

Just my tuppence worth if Dan's suggestion doesn't work, remove x-camera plug-in ;)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4810
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby mvosonegro » Wed Aug 02, 2017 10:40 am

Your right blu-fx WAS the problem and HDR seems to work now, however now from inside any aircraft I am getting what look like reflection artifacts on the insides of the windows that really mess up the view. Any ideas as I wasn't seeing this problem before HDR was activated?
Last edited by mvosonegro on Wed Aug 02, 2017 11:16 am, edited 1 time in total.
CPU Intel i7 4400K - GPU EVGA NVIDIA 1070 on latest driver - RAM 32gb DDR3 Mobo MSI Z97 GAMING 5 - Drive 490GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.05RC1 VR Oculus Rift APPS Oculus Tray Tool, JoyToKey
mvosonegro
 
Posts: 11
Joined: Sun Jul 30, 2017 9:53 am

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby Tony » Wed Aug 02, 2017 11:14 am

What aircraft ? Stock ? Try turning the reflection slider all the way down.
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4810
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Can NOT get HDR to work on my system

Postby mvosonegro » Wed Aug 02, 2017 11:17 am

Tony wrote:What aircraft ? Stock ? Try turning the reflection slider all the way down.


Any aircraft, the 737-800 is one. I have the reflection setting in XP at the minimum value.
CPU Intel i7 4400K - GPU EVGA NVIDIA 1070 on latest driver - RAM 32gb DDR3 Mobo MSI Z97 GAMING 5 - Drive 490GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.05RC1 VR Oculus Rift APPS Oculus Tray Tool, JoyToKey
mvosonegro
 
Posts: 11
Joined: Sun Jul 30, 2017 9:53 am

PreviousNext

Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron