[Solved]fatal error (W:3) Utils\Images.cpp: Line 119

Moderators: Tony, Sharkku

[Solved]fatal error (W:3) Utils\Images.cpp: Line 119

Postby pilotoring » Thu Aug 10, 2017 7:03 pm

This happened after I installed some custom scenery files (HD mesh v3). X-plane 11 starts fine without flyinside XP. log file attached. I am running Flyinside-XP ver 1.81.
Attachments
error-20170810T184910.txt
(12.31 KiB) Downloaded 84 times
i7-4790k OC'd @ 4.6GHz, NVIDIA GTX 970, 16 GB RAM, Oculus Rift cv1, Windows 10 pro 64 bit, Prepar3d v4.4, Flyinside-P3d 1.97, Orbx Global Base & Vector, REX Sky force 3d, AS for p3dv4.
pilotoring
 
Posts: 55
Joined: Wed Dec 07, 2016 7:43 pm

Re: fatal error (W:3) Utils\Images.cpp: Line 119

Postby Stevil » Fri Aug 11, 2017 1:47 am

pilotoring wrote:This happened after I installed some custom scenery files (HD mesh v3). X-plane 11 starts fine without flyinside XP. log file attached. I am running Flyinside-XP ver 1.81.


Hey

try this version and see if it helps:

viewtopic.php?f=14&t=5828&p=24382&hilit=http#p24382

BR
Stephan
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: fatal error (W:3) Utils\Images.cpp: Line 119

Postby pilotoring » Sat Aug 12, 2017 9:04 am

It's working now. This new version solved my problem. Thanks.
i7-4790k OC'd @ 4.6GHz, NVIDIA GTX 970, 16 GB RAM, Oculus Rift cv1, Windows 10 pro 64 bit, Prepar3d v4.4, Flyinside-P3d 1.97, Orbx Global Base & Vector, REX Sky force 3d, AS for p3dv4.
pilotoring
 
Posts: 55
Joined: Wed Dec 07, 2016 7:43 pm

Re: fatal error (W:3) Utils\Images.cpp: Line 119

Postby Stevil » Sat Aug 12, 2017 9:36 am

pilotoring wrote:It's working now. This new version solved my problem. Thanks.


Good to hear that :)
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: [Solved]fatal error (W:3) Utils\Images.cpp: Line 119

Postby mraviator » Tue Sep 12, 2017 9:04 pm

FWIW, I had same error and Rift version fixed it. Thanks!
mraviator
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 17, 2017 4:39 pm


Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron