"White wall" when in VR XP-11

Moderators: Tony, Sharkku

"White wall" when in VR XP-11

Postby Tommius » Sun Sep 03, 2017 7:31 pm

Hi guys,

Been succesfully using FlyInside with P3DV3 for a week now (LOVE IT!). I decided to give XP-11 a go but noticed this strange issue. There is a big "white wall" which follows my head movement. Is this a common issue?

Link: https://ibb.co/ffOGZF

Appreciate it! May buy the FlyInside for XP as soon as I'm able to fix this!
Tommius
 
Posts: 12
Joined: Sun Aug 27, 2017 4:23 pm

Re: "White wall" when in VR XP-11

Postby Greyman » Mon Sep 04, 2017 1:34 am

That looks like a wing. Are you sure that the sim hadn't place you right next to an AI aircraft?

Edit: never mind, that wouldn't explain the thing following your head movement :)
Does the whole cockpit move with your head as well, or just the "white wall"?
ASUS Hero VIII Motherboard, I7-6700K, EVGA GTX1080FTW, 16GB RAM, Windows 10
Oculus Rift/Touch with 1.24 Runtime
Warthog HOTAS and MFG Crosswind pedals
FlyInside XP 1.9 : X-Plane 11.10r3
(I have FI FSX too, but will say when post relates to that)
Greyman
 
Posts: 500
Joined: Sun Apr 02, 2017 6:09 pm

Re: "White wall" when in VR XP-11

Postby Tommius » Mon Sep 04, 2017 5:48 am

Just the wall! :)
Tommius
 
Posts: 12
Joined: Sun Aug 27, 2017 4:23 pm

Re: "White wall" when in VR XP-11

Postby Tommius » Mon Sep 04, 2017 5:54 am

Allright I just discovered it's XEnviro! Can't fly without it though. Is there a fix for this issue?
Tommius
 
Posts: 12
Joined: Sun Aug 27, 2017 4:23 pm

Re: "White wall" when in VR XP-11

Postby Tony » Mon Sep 04, 2017 8:55 am

1.04 of enviro works but don't think later versions do ???
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4649
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: "White wall" when in VR XP-11

Postby Tommius » Mon Sep 04, 2017 8:58 am

Hi Tony,

Ai, could be. Can anyone else using XEnviro confirm this?
Tommius
 
Posts: 12
Joined: Sun Aug 27, 2017 4:23 pm

Re: "White wall" when in VR XP-11

Postby anubhav100 » Fri Sep 15, 2017 3:20 pm

Same issue here with X-Enviro 1.06!
---
i7-6700k @ 4.6GHz, GTX 1080, Oculus Rift CV1, X-Plane 11, 64GB RAM, Windows 10 Pro
anubhav100
 
Posts: 44
Joined: Sun Oct 02, 2016 6:33 pm


Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest