Bug Report - New Beta

Moderators: Tony, Sharkku

Re: Bug Report - New Beta

Postby Stevil » Wed Nov 01, 2017 3:26 pm

Quijote wrote:I jusst disabled VR Optimizations - it was cloudy, so I don't know if that might produce a sun. It didn't produce a replay slider.

BTW, the xPlane beta has both sun and a replay slider on the 2D screen when I run it directly without FlyInside. I like VR, so I am just reporting this stuff. I can live without it if it isn't going to work....


Why don't you set the weather to CAVOK and look for the sun? Also X-Plane has keys to increase or decrease time....default are "L" and "K"
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Bug Report - New Beta

Postby 3MonitorsToo » Thu Nov 02, 2017 9:21 am

Stevil wrote:Sun: Did you try to disable VR optimizations in FlyInside?

Is that a requirement to get the Sun?
It's not mentioned in the wiki.

Steven.
ASROCK Z97 Extreme6 - i7 4970K - 32Gb ram - GTX 980Ti - Windoze 7 pro - Nvidia driver 385.69
Oculus Rift CV1 + Touch controllers. Inateck KTU3FR-4P.
3MonitorsToo
 
Posts: 33
Joined: Fri Jul 21, 2017 9:43 am
Location: 1,500 ft and climbing.

Re: Bug Report - New Beta

Postby Stevil » Thu Nov 02, 2017 10:04 am

3MonitorsToo wrote:
Stevil wrote:Sun: Did you try to disable VR optimizations in FlyInside?

Is that a requirement to get the Sun?
It's not mentioned in the wiki.

Steven.


The Wiki is plain old I‘m afraid and was out before XP11 was IIRC.
Yes, for the sun you need to uncheck that box
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Bug Report - New Beta

Postby Quijote » Thu Nov 02, 2017 2:38 pm

Well, I have the sun! Now tell me a box to uncheck to get replays... Grateful.....
ASUS G752 Gaming Laptop with i7 7700 2.8mHz OC to 3.4mHz - 16GB RAM - nVidia 1070 with 8GB - latest Xplane beta and latest FlyInside beta
Quijote
 
Posts: 26
Joined: Sat Sep 23, 2017 1:47 pm

Re: Bug Report - New Beta

Postby Stevil » Thu Nov 02, 2017 4:02 pm

I don't believe this has something to do with FlyInside...
CPU Intel i7 4790K - GPU Zotac GTX 1080 Mini - RAM 16gb DDR3 Mobo Gigabyte GAMING 5 - Drive 750GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.11 RC1
HTC Vive
Stevil
 
Posts: 1010
Joined: Tue Dec 06, 2016 2:48 pm
Location: EDDK, Cologne / Germany

Re: Bug Report - New Beta

Postby Quijote » Fri Nov 03, 2017 7:47 am

Perhaps, but I have a slider in 2D 11.10b5. If I save a rep file while in FlyInside, I can replay it in 2D. Just not while FI is active. I don't know how to set up a situation to identify the source of the problem. I ran without plugins and scenery, but with FlyInside.... no slider. I don't know what else to do.....
ASUS G752 Gaming Laptop with i7 7700 2.8mHz OC to 3.4mHz - 16GB RAM - nVidia 1070 with 8GB - latest Xplane beta and latest FlyInside beta
Quijote
 
Posts: 26
Joined: Sat Sep 23, 2017 1:47 pm

Re: Bug Report - New Beta

Postby bluegolf24 » Thu Dec 14, 2017 8:03 pm

Hello,
i have the same problem with the missing replay slider since updated to X-Plane 11.10. In the previous simulator configuration, X-Plane 11.05 with FlyInside pro 1.81 the slider worked as it should.
Now, it only works correct in 2D without FlyInside. With FlyInside, the slider is invisible, but i detected that you can manage to get it by circling with the mouse in the upper right area where it normally appears. When the mouse arrow changes to a hand, you have located the (invisible) slider. When you pull it leftwards, you will notice, that the replay is rewinding. Click the Back-Button with the VR-Pointer and then click Enter Simulator. Now the replay starts. It's a workaround but not the solution.
CPU Intel Quad Core i7-7700 4*3,6 GHz - GPU Nvidia GeForce GTX1070 8GB - RAM 16GB DDR4 - Board ASUS Z170-K - Drive 500GB SSD - OS Win 10 x64 - Simulator X-Plane v11.10 with FlyInside XP pro 1.9 - VR Oculus-Rift
bluegolf24
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 14, 2017 7:25 pm

Re: Bug Report - New Beta

Postby Quijote » Tue Dec 19, 2017 9:06 am

Since XP 11.11r1 came out, we have the Replay Slider again!!! Still no FPS meter....
ASUS G752 Gaming Laptop with i7 7700 2.8mHz OC to 3.4mHz - 16GB RAM - nVidia 1070 with 8GB - latest Xplane beta and latest FlyInside beta
Quijote
 
Posts: 26
Joined: Sat Sep 23, 2017 1:47 pm

Previous

Return to XP11 Bug Reporting Here *Discontinued* 25th Jan 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests