Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Moderators: Tony, Greyman, fenflame, Sharkku, Stevil, Bruce_C

Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Postby LazyBunny » Wed Feb 07, 2018 9:25 am

So i can open an import window or the GPS window pretty easily. But i have these huge blue round resizing button/tabs around the window. They won't go away.
I want to bring the GPS up ingame, but the round resizing buttons are half the size of my GPS window.

http://i.imgur.com/VKXcvPQ.jpg
Here's a screenshot i found that shows the blue resizing bubbles.
I haven't found the keybind to make these windows opaque, and to make the resizing bubbles completely go away.
If anyone can help, i'd greatly appreciate it.
LazyBunny
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 07, 2018 9:21 am

Re: Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Postby Tony » Wed Feb 07, 2018 3:58 pm

The window resize option is at the top of that window :)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4403
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Postby LazyBunny » Wed Feb 07, 2018 5:58 pm

Tony wrote:The window resize option is at the top of that window :)


You may not have read it. I will clarify. I'm not trying to resize the window. I'm trying to remove the big blue resizing bubbles.
Image
LazyBunny
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 07, 2018 9:21 am

Re: Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Postby Tony » Wed Feb 07, 2018 6:15 pm

Ahhh I did read it but misunderstood, gimme 10 minutes I'll get an answer for you ;)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4403
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Postby admin » Wed Feb 07, 2018 6:23 pm

Hi LazyBunny,

Unfortunately we don't have an easy way to bind a key for these. There is a work-around though! Go into
C:\Users\YOUR_USER\AppData\Roaming\FlyInside

Edit "settings_pro_FlyInside FSX_settings.ini"
Find the [Leap] section. If it isn't there, add it. Then add a line like
[Leap]
Leap Window Control Size = 0.02

Similarly, for [UI] you can add:
[UI]
Inactive Window Transparency = 1.0

to get rid of the transparency.

The default size is 0.08, this will reduce the controls to 1/4 the current size. Hope that helps :)

Thanks!
Dan
Your friendly neighborhood developer!
Contact Me: dan@flyinside-fsx.com
admin
Site Admin
 
Posts: 2264
Joined: Tue Feb 06, 2007 8:36 am

Re: Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Postby LazyBunny » Wed Feb 07, 2018 7:38 pm

Thank you.
For future updates, maybe adding a Lock button key bind that locks all the Windows in place, and removes the buttons entirely. Press the button again and it unlocks them, bringing the resize-tabs back.

This other one may be in, but i haven't found it, a button to pause simulation so i can take time to adjust and move the windows without crashing.
LazyBunny
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 07, 2018 9:21 am

Re: Having trouble with Import windows, and the resize bits.

Postby LazyBunny » Fri Feb 09, 2018 7:05 am

[Leap]
Leap Window Control Size = 0.02

This one didn't work sadly. it... had a different affect, it made the GPS inside the window tiny.. the window itself stayed the same size just the gps in it was tiny.
Think we're going to need a keybind for locking/hiding the resize tabs on virtual windows
LazyBunny
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 07, 2018 9:21 am


Return to General forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest