No Gauges in Bell Copter

Moderators: Tony, Sharkku

No Gauges in Bell Copter

Postby stephane » Sat Dec 28, 2019 9:55 am

Hi,

Since few days, when I use Flyinside, I got no more gauges with original Bell 206B copter.
With FSX alone I see the Gauges (see attachments)

- version of FSX : Steam Edition
- No FSX plugins
- No reshaders?
- GFX drivers are up to date

thanks for your help

log.txt
Flyinside log
(15.95 KiB) Downloaded 128 times

Flyinside FSX.jpg
Flyinside & FSX
Flyinside FSX.jpg (192.23 KiB) Viewed 1486 times

fsx alone.jpg
FSX alone
fsx alone.jpg (209.41 KiB) Viewed 1486 times
CPU Intel i7 7700 - GPU GTX 970 - RAM 16gb DDR3 - OS Win 10 x64 - FSX Steam Edition
HTC Vive
stephane
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 25, 2019 1:25 pm

Re: No Gauges in Bell Copter

Postby Tony » Sun Dec 29, 2019 5:17 pm

This error rings a bell in my old memory...I'll check with Dan for you ;)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4855
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: No Gauges in Bell Copter

Postby stephane » Tue Dec 31, 2019 7:50 am

Tony wrote:This error rings a bell in my old memory...I'll check with Dan for you ;)


Thanks
CPU Intel i7 7700 - GPU GTX 970 - RAM 16gb DDR3 - OS Win 10 x64 - FSX Steam Edition
HTC Vive
stephane
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 25, 2019 1:25 pm


Return to FSX Bug Reporting Here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest