some elements in the cocpit are missing

Moderators: Tony, admin

some elements in the cocpit are missing

Postby tommop3 » Thu Apr 30, 2020 5:38 am

Hi,
When I was trying trial version, the software changed configuration of FSX, and as a result I am not able to see flight instruments (PFD, ND) , some switches are missing, and the is no floor below pilots. When I change settings in FSX display for Dirext X10 and lanuch it on the screen everything is ok, but using OCULUS I see blue window with plae inside like logo of FSX and below it its writen LOADING.
I have no idea how to configure both softwares to get copleate flight deck.
I have attached screenshot, by red circles missing things are marked.

Could you please help me with this ploblem?

Thank you very much.
Attachments
737.JPG
737.JPG (403.48 KiB) Viewed 802 times
tommop3
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 29, 2020 2:21 pm

Re: some elements in the cocpit are missing

Postby Tony » Sat May 02, 2020 2:14 pm

Have you tried disabling DX10 ?
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4832
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: some elements in the cocpit are missing

Postby tommop3 » Mon May 04, 2020 9:54 am

Yes, I have tried to change on the display page of FSX to DX 10, and it worked od the computer screen bud didn't work on OCULUS, there was only FSX logo with LOADING saying below.
tommop3
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 29, 2020 2:21 pm

Re: some elements in the cocpit are missing

Postby tommop3 » Mon May 04, 2020 11:08 am

Hi,
I had tried with the settings as it's showed on the immage attached. I also tried how it works with Preview DirectX 10 abled, and on the monitor screen everything was ok, but in the Oculus I could only see a logo of FSX with word LOADING below :?:
Attachments
settings.JPG
settings
settings.JPG (73.82 KiB) Viewed 781 times
tommop3
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 29, 2020 2:21 pm

Re: some elements in the cocpit are missing

Postby Tony » Mon May 04, 2020 2:32 pm

I take it this is only with some addon aircraft ? DX10 never worked with FSX and shouldn't be used. Do other native aircraft work OK? Some older addons use a same dll that flyinside uses hence the conflict.

What are your pc specs ?
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4832
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: some elements in the cocpit are missing

Postby tommop3 » Mon May 04, 2020 3:12 pm

So, I checked Majestick Dash 8Q400 as well. Similary, there were no screens at all but all switches. In PMDG I had at least ED screen bit no PFD and ND and some switches. Tried Carenado - PA34 Seneca V and 737 (whic was orginally when FSX was instaled) and everything simed to be ok.

Computer spec:
PROCESSOR
Intel® Core™ i5-7500 CPU @ 3.40GHz
GRAPHICS
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
MEMORY
8 GB
tommop3
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 29, 2020 2:21 pm

Re: some elements in the cocpit are missing

Postby tommop3 » Fri May 08, 2020 6:00 am

Anybody????
tommop3
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 29, 2020 2:21 pm


Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest