Interact button doesn't work

Moderators: Tony, Sharkku

Interact button doesn't work

Postby Schnitzelninja » Fri Aug 25, 2017 5:25 pm

Hello, after selecting the interact button, I can't use it anymore. When I am hovering above a button, it turns blue but I can't select it with the interact button. I am using the HTC vive and the thrustmaster t- flight hotas x
Schnitzelninja
 
Posts: 5
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:22 pm

Re: Interact button doesn't work

Postby Tony » Fri Aug 25, 2017 5:54 pm

What button have you assigned it to mate ? And a warm welcome :)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4672
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Interact button doesn't work

Postby Schnitzelninja » Sat Aug 26, 2017 5:05 am

Thank you :) I used the L1 /Button 2 on the stick. But i did get it working by assigning it to the Spacebar on the keyboard. So it isn't too bad if there isn't a solution to it :P
Btw. you did an amazing job it looks amazing. I already bought it.

Edit:
Now it won't work at all. After selecting an interact button the menu screen appears but I can't use the interact button nor does the simulation start on the headset although on the monitor i am in the cockpit.
Schnitzelninja
 
Posts: 5
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:22 pm

Re: Interact button doesn't work

Postby Tony » Sat Aug 26, 2017 1:45 pm

Can you find your fsx.cfg and save it or delete and restart flyinside letting fsx rebuild the config. Let me know how that goes ?
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4672
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Interact button doesn't work

Postby Schnitzelninja » Sun Aug 27, 2017 9:16 am

I found 2 of those. One is a cfg data and the other is a txt data. Should i delete both?
Schnitzelninja
 
Posts: 5
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:22 pm

Re: Interact button doesn't work

Postby Tony » Sun Aug 27, 2017 2:09 pm

It's the .cfg you need to delete :)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4672
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Interact button doesn't work

Postby Schnitzelninja » Wed Aug 30, 2017 3:42 am

It doesn't seem like it worked. I still can't use the interact button.
Schnitzelninja
 
Posts: 5
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:22 pm

Re: Interact button doesn't work

Postby Tony » Wed Aug 30, 2017 3:45 pm

OK Now go too appdata/roaming and look for the Flyinside cfg and save that somewhere and restart.....this will reset all your Flyinside settings so you can try to reassign a button for the interact operation.

Let me know how it goes ;)
Tony F
Customer Support = contact tony@flyinside-fsx.com
FlyInside Inc.
Tony
 
Posts: 4672
Joined: Sat May 30, 2015 3:20 pm
Location: Rift User

Re: Interact button doesn't work

Postby Schnitzelninja » Thu Aug 31, 2017 5:21 am

I got it back working with the spacebar. Assigning it to a button on the joystick doesn't work unfortunately. At least i can play now :)
Schnitzelninja
 
Posts: 5
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:22 pm


Return to FSX Bug Reporting Here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron